Waar zijn de producten van Maaza verkrijgbaar?
Maaza is bijna overal verkrijgbaar! We streven ernaar om onze producten bij zoveel mogelijk verschillende supermarktketens en Toko’s beschikbaar te stellen. Om de exacte verkrijgbaarheid van onze producten te weten te komen, adviseren wij u om de websites van de supermarktketens te raadplegen.

Zitten er gluten/ lactose of andere allergieën in Maaza?
Nee. Al onze producten zijn vrij van glutenbevattende granen, ei, pinda, noten, soja en melk (inclusief lactose).

Past Maaza binnen een vegatarisch en veganistisch dieet?
Ja, er zijn geen dierlijke ingrediënten gebruikt in (de bereiding van) onze producten.

Wat is concentraat?
Concentraat is sap waar een deel van het water uit gehaald is zodat het makkelijker getransporteerd kan worden. Dit onttrekken van water gebeurt onder vacuüm om de kwaliteit optimaal te behouden. Concentreren zorgt er dus voor dat we de vruchten binnen 24 uur na de pluk kunnen persen, zodat smaak, vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk behouden blijven. In totaal vermindert het gebruik van concentraat de CO2-uitstoot met 39,5% vergeleken met sap dat geen concentraat gebruikt! Concentreren is dus ook veel minder belastend voor het milieu!

Hoe kunnen de producten van Maaza het beste bewaard worden?
Onze houdbare producten kunnen het beste bewaard worden in een donkere en koele ruimte. Na opening dienen de producten gekoeld bewaard te worden (max. 7°C). Na opening zijn de varianten van Maaza nog drie à vier dagen houdbaar. Het aantal dagen is mede afhankelijk van de hygiëne waarmee het pak wordt omgeven.

Bevatten de sappen van Maaza conserveermiddelen?
Om onze sappen langer houdbaar te maken, wordt het sap licht gepasteuriseerd (even verhit) en daarna verpakt. Er wordt dus verder niets aan toegevoegd!

Maaza heeft nu een nieuwe Aloë Vera drink. Daar zitten stukjes in. Klopt dat wel?
Ja, de Aloë Vera drink bevat Aloë Vera gelstukjes. Dit is eigenlijk het vruchtvlees/kern van de bladeren, en dat hoort bij een echte Aloe Vera drink!

Wat is Aloë Vera?
Aloë Vera is een cactusachtige vetplant, sap uit deze plant komt uit het vruchtvlees van de bladeren van de plant.

 

 

 

 

 

Artboard